Portobello burger

2 personer

En anderledes, men særdeles lækker burger

Ingredienser
2 stk
portobellosvampe
 
store 10-15 cm
2 tynde skiver
ananas
6 skiver
agurk
2 stk
tomater i skiver
1 stk
rødløg i skiver
 
salat
400 g
hakket oksekød
2 stk
avocadoer
2 fed
hvidløg
1 stk
lime – saften
 
salt og friskkværnet peber
Tilberedning
  1. Rens portobellosvampene og krydr dem med salt og peber
  2. Mos avocadokødet med en gaffel og bland det med limesaft og presset hvidløg, smag til med salt og peber
  3. Form 2 store bøffer (på størrelse med portobellosvampene), krydr dem med salt og peber og steg dem på grillen eller på en pande
  4. Steg portobellosvampene på begge sider, pas på de ikke steges så meget at de skrumper for voldsomt og der trækkes for meget væske ud af dem
  5. Brug protobellosvampene som bund, og lav en burger med salat, bøf, ananas, avocadomos, agurk, tomat og rødløg

Loading