Traditionel varme 200° – 20 min.2 personerEn farverig og smagfuld salat Ingredienser 1/4 hokkaido græskar1 spsk olivenolie1 dl ukogt quinoa(evt. sort eller rød)2 dl vand1 stk rødløg1 stk rød peberfrugt2 dl edamame bønner3 spsk ristede græskarkerner4 spsk tørrede tranebærDressing2 spsk olivenolie1 spsk balsamic eddike1 tsk honning1 tsk dijon sennep1 knust hvidløgfriskkværnet salt og peber Tilberedning Tænd ovnenSkræl og skær hokkaido i store tern og vend i olivenolie, salt og peberBag i ca. 20 min ved 200°Skyl quinoa og kog den i vandet i ca. 20 min, pas på det ikke koger tør. Afkøl quinoa, skyl evt. i koldt vandSkær løget og peberfrugt i små ternBland quinoa, edamame bønner, rødløg, peberfrugt, tørrede tranebær, græskarkerner og let afkølet hokkaidoPisk alle ingredienserne til dressingen sammen og bland den i salaten med let hånd Tags# Edamame bønner# Hokkaido# Quinoa# Tranebær - tørrede