Quinoa Hokkaido salat

Traditionel varme 200° – 20 min.

2 personer

En farverig og smagfuld salat

Ingredienser

1/4 hokkaido græskar
1 spsk olivenolie
1 dl ukogt quinoa
(evt. sort eller rød)
2 dl vand
1 stk rødløg
1 stk rød peberfrugt
2 dl edamame bønner
3 spsk ristede græskarkerner
4 spsk tørrede tranebær

Dressing
2 spsk olivenolie
1 spsk balsamic eddike
1 tsk honning
1 tsk dijon sennep
1 knust hvidløg
friskkværnet salt og peber

Tilberedning
  1. Tænd ovnen
  2. Skræl og skær hokkaido i store tern og vend i olivenolie, salt og peber
    Bag i ca. 20 min ved 200°
  3. Skyl quinoa og kog den i vandet i ca. 20 min, pas på det ikke koger tør. Afkøl quinoa, skyl evt. i koldt vand
  4. Skær løget og peberfrugt i små tern
  5. Bland quinoa, edamame bønner, rødløg, peberfrugt, tørrede tranebær, græskarkerner og let afkølet hokkaido
  6. Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen og bland den i salaten med let hånd

Loading