Varmluft 200° – 20 min.4 personerEn let og farverig salat Ingredienser 1/4 hokkaido græskar2 håndfulde frisk spinat1 stk rødløg3 stk forårsløg1/2 dl mandler Lidt friskrevet Parmigiano Reggiano ostOlivenolieMarinade1 spsk olivenolie1 spsk citronsaft2 fed knust hvidløg1 tsk timian – tørret½ tsk chiliflagerFriskkværnet salt og peber Tilberedning Rør marinaden sammen og lad den trække lidtSkæl hokkaidoen og skær den i skiverLæg hokkidoskiverne på en bageplade og pensel med marinaden, gerne på begge siderBag hokkaidoskiverne i ca. 20 min ved 200°Lad hokkaidoskiverne køle en smule afAnret hokkaidoskiver og spinat på et fad eller direkte på tallerknerDrys løg, forårsløg og halverede mandler overRiv lidt Parmigiano Reggiano ost over og dryp med lidt olivenolie Tags# Forårsløg# Hokkaido# Spinat