Salat med bagt hokkaido

Varmluft 200° – 20 min.

4 personer

En let og farverig salat

Ingredienser

1/4 hokkaido græskar
2 håndfulde frisk spinat

1 stk rødløg
3 stk forårsløg
1/2 dl mandler 
Lidt friskrevet Parmigiano Reggiano ost
Olivenolie

Marinade
1 spsk olivenolie
1 spsk citronsaft
2
 fed knust hvidløg
1 tsk timian – tørret
½ tsk chiliflager
Friskkværnet salt og peber

Tilberedning
  1. Rør marinaden sammen og lad den trække lidt
  2. Skæl hokkaidoen og skær den i skiver
  3. Læg hokkidoskiverne på en bageplade og pensel med marinaden, gerne på begge sider
  4. Bag hokkaidoskiverne i ca. 20 min ved 200°
  5. Lad hokkaidoskiverne køle en smule af
  6. Anret hokkaidoskiver og spinat på et fad eller direkte på tallerkner
  7. Drys løg, forårsløg og halverede mandler over
  8. Riv lidt Parmigiano Reggiano ost over og dryp med lidt olivenolie

Loading