Salat med lakserøgede sild

6 personer

Denne lækre frokostsalat består kun af 1 lakserøget sild, 2 kogte æg og lidt dressing

Spis salaten på et stykke rugbrød eller i en sandwich


 
Ingredienser
1 stk lakserøget sild (½ glas)
2 stk hårdkogte æg
1 spsk mayonnaise
3 spsk creme fraiche 18%
 
friskkværnet peber
2 spsk purløg – fintsnittet
 
purløg til pynt
Tilberedning
  1. Kog 2 æg, hårdkogte
  2. Lad æggene køle helt af, gerne et par timer i køleskab
  3. Rør mayonnaise og creme fraiche sammen med friskkværnet peber
  4. Skær silden i små stykker 5×5 mm
  5. Rør silden i mayonnaise/creme fraiche blandingen
  6. Skær ægget i skiver på 2 led, så det bliver små stykker æg
  7. Vend ægget forsigtigt i sildeblandingen
  8. Fyld i en lille skål og pynt med purløg

Lakserøget sild skåret i små tern 5×5 mm

Kan bl.a. købes i Rema, indeholder 2 stk lækre sild
Lakserøget sild ryges efter samme metoder som en koldt røget laks
Silden pakkes herefter i olie som giver dem en konservering og lidt ekstra smag 

Loading