Denne lækre frokostsalat består kun af 1 lakserøget sild, 2 kogte æg og lidt dressing
Spis salaten på et stykke rugbrød eller i en sandwich
Ingredienser
1 stk lakserøget sild (½ glas)
2 stk hårdkogte æg
1 spsk mayonnaise
3 spsk creme fraiche 18%
friskkværnet peber
2 spsk purløg – fintsnittet
purløg til pynt
Tilberedning
Kog 2 æg, hårdkogte
Lad æggene køle helt af, gerne et par timer i køleskab
Rør mayonnaise og creme fraiche sammen med friskkværnet peber
Skær silden i små stykker 5×5 mm
Rør silden i mayonnaise/creme fraiche blandingen
Skær ægget i skiver på 2 led, så det bliver små stykker æg
Vend ægget forsigtigt i sildeblandingen
Fyld i en lille skål og pynt med purløg
Lakserøget sild skåret i små tern 5×5 mm
Kan bl.a. købes i Rema, indeholder 2 stk lækre sild Lakserøget sild ryges efter samme metoder som en koldt røget laks Silden pakkes herefter i olie som giver dem en konservering og lidt ekstra smag