Over/undervarme 180° – 15-20 min.4 personerEn lækker og hurtig hverdagsretTilbehør: salat, LCHF brødKan også serveres med ris, så er det dog ikke LCHF Ingredienser 4 koteletter250 g løg2 stk squash1stk rød peber½ dl dijonsennep1 bdt dild¼ l piskefløde2 dl hønsebouillon Tilberedning Varm ovnen op til 180° varmluftKryd koteletterne med salt og peber og brun dem godt på en pandeSkær løg, squash og peber i skiver og steg dem på pandenTilsæt 1 spsk sennep, fløde og bouillon til squash, løg og peber, rør rundt og lad det koge opSmag til med salt og peberHæld det i et stort ildfast fadSmør koteletterne med sennep og læg dem ovenpå grønsagerneBag i ovnen i 15-20 minutter Top med groft hakket dild Tags# Dijonsennep# Fløde# Koteletter# LCHF# Squash