Senneps-koteletter i fad med løg og squash i fløde

Over/undervarme 180° – 15-20 min.

4 personer

En lækker og hurtig hverdagsret
Tilbehør: salat, LCHF brød
Kan også serveres med ris, så er det dog ikke LCHF

Ingredienser

4 koteletter
250 g løg
2 stk squash

1stk rød peber
½ dl dijonsennep
1 bdt dild
¼ l piskefløde
2 dl hønsebouillon

Tilberedning
  1. Varm ovnen op til 180° varmluft
  2. Kryd koteletterne med salt og peber og brun dem godt på en pande
  3. Skær løg, squash og peber i skiver og steg dem på panden
  4. Tilsæt 1 spsk sennep, fløde og bouillon til squash, løg og peber, rør rundt og lad det koge op
  5. Smag til med salt og peber
  6. Hæld det i et stort ildfast fad
  7. Smør koteletterne med sennep og læg dem ovenpå grønsagerne
  8. Bag i ovnen i 15-20 minutter
  9.  
  10. Top med groft hakket dild

Loading