Sommer-broccoli med jordbær og lakrids

4 personer

En meget dekorativ salat, men også en noget speciel salat  
Jordbærrene og græskarkernerne gør noget supergodt ved denne salat
Sundheden i den kan der ikke stilles spørgsmålstegn ved – supersund

Pyntet med lidt hjulkroneblomster og en myntestilk med blomst, det er ikke for smagens skyld, bare pynt


 
Ingredienser

1 broccoli incl. stokken
1 håndfuld mynte
250 g jordbær
1 dl græskarkerner
1 tsk lakridsgranulat

Dressing:
Saften af 2 lime
2 spsk olivenolie
Salt og peber

Pas på med lakridsen, det kan hurtigt blive for meget

Tilberedning
  1. Skær broccolien i mindre buketter og hak den fint i foodprocessoren sammen med mynten
  2. Skyl jordbærrene og skær dem i kvarte
  3. Rør alle ingredienser til dressingen sammen og vend den med broccolien
  4. Rist græskarkernerne på en tør varm pande til de begynder at poppe. Kom dem over på en tallerken og lad dem køle ned
  5. Anret broccolien i en skål og top med jordbær, ristede græskarkerner og lakridsgranulat

Loading