Sopa de lima

4 personer

Ingredienser

2 spsk olivenolie
1 stk rød peberfrugt
1 stk fint hakket løg
1 fed hvidløg
1 stk tomater
1 stk chilipeberfrugt
500 g kyllingebryst i tern
½ l hønsebouillon
Limesaft efter smag
Salt & peber

Tilbehør
Tortillachips
Limefrugt
Avocado
Bredbladet persille – frisk

Tilberedning
  1. Varm olivenolien i en tykbundet gryde og sauter de første 5, finthakkede, ingredienser heri
  2. Drys med salt og peber efter smag og lad grønsagerne simre under låg i 5 minutter
  3. Tilsæt kyllingefilet i tern og sauter i 3 minutter
    Hæld bouillonen ved og smag til med limesaft, salt og peber
  4. Bring suppen i kog og lad den simre under låg i ca. 10 minutter
  5. Server portionsvis og pynt med tortillachips, lime, avocado og persille

Loading