Over/undervarme 190° – 10 min.4 personerServer med lun flutes Ingredienser 300 g røget laks300 g spinat15 g smør4 æg1 citron½ tsk stødt muskatnød100 g flødeost light½ dl creme fraiche5 stilke dildSalt og peber Tilberedning Spinaten blancheres til den falder sammen, presses fri for væde og blendes med smørÆggeblommerne piskes godt og røres iFintrevet citronskal, salt, peber og muskat tilsættesÆggehviderne piskes stive med et nip salt og vendes iEt kvadratisk, ildfast fad fores med bagepapir og spinatmassen fordeles herpåBages i ovn ca. 10 min. ved 190° Skal være fast men ikke tørTildækkes med et vådt viskestykke – gerne til dagen efterOsten røres med creme fraiche200 g laks og dild hakkes og tilsættesSmag til med salt og peberSpinatpladen lægges på bagepapir med bunden opadOstemassen smøres på spinatpladen dog ikke ud til kanterneDet hele rulles sammen og pakkes ind i bagepapiretHviler i køleskab 2-3 timerSkæres i skiver og serveres med det resterende laks samt lunt brød Tags# Laks - røget# Spinat - frisk