Sprøde mandelkager med lakrids

Varmluft 150° – 17-20 min.

30 stk

 

Ingredienser
30 g smør
160 g mandler
160 g rørsukker – fint
3 tsk lakridspulver
2 bægre æggehvider
2,5 spsk mel
Tilberedning
  1. Smelt smørret
  2. Hak mandlerne mellem fint. Pas på der ikke er for store stykker i
  3. Rør hakkede mandler, sukker og lakrids sammen
  4. Rør æggehviderne i
  5. Rør smør og mel i, og bland godt
  6. Brug en dessertske til at lægge dejen på en bagepapir beklædt bageplade 
  7. Ikke for store skefulde og ikke for tæt
  8. Bred kagerne god ud med bagsiden af en ske der er dyppet i vand
  9. Kagerne skal være ganske tynde
  10. Bag i varmluft ved 150º i 17-20 min, til kagerne er gyldne

Loading