Sunde muffin med lakrids

Over/undervarme 200° – 20 – 25 min.

6 stk

Hurtige at lave og så smager de godt og er tilmed sunde
Inden servering drysses let med flourmelis, lidt usundt skal der til

Ingredienser

½ dl mandler
½ dl havregryn
½ tsk natron
½ tsk bagepulver
½ tsk vaniljepulver
1knsp salt
1 tsk lakridspulver
10 dadler
1 æg
1 banan

Flourmelis til pynt

Tilberedning
  1. Hak mandler og havregryn til mel i en minihakker
  2. Hæld blandingen i en skål og bland de øvrige tørre ingredienser i
  3. Hak udstenede dadler, banan og æg i en minihakker til en ensartet masse
  4. Hæld de tørre ingredienser i dadelmassen og hak det hele sammen til en ensartet masse
  5. Fyld dejen i 6 muffin forme
  6. Bag i 20-25 min.

Loading