Varmluft 220° – 20 min.2 personer Ingredienser 1 stk afpudset svinemørbradfriskkværnet salt og peber1 spsk frisk rosmarin – hakket1½ spsk olivenolie2,5 dl bouillonlidt saucejævnerBagte rodfrugterca. 500 g rodfrugter (alle rodfrugter kan anvendes)lidt olivenoliefriskkværnet saltlidt persille – hakket2 kviste rosmarin til pynt Tilberedning Tænd ovnen på varmluft 210ºSkræl og rengør rodfrugterneSkær rodfrugterne i ca 1×1 cmVend rodfrugterne sammen med olivenolie og kværn lidt salt overTilberedning af rodfrugterneKrydr mørbraden med salt, peber og finthakket rosmarinVarm olien i en stor grydeBrun mørbraden hurtigt i få minutter, på alle siderTilsæt bouillonSkru ned til svag varme og lad mørbraden stege under lån 6-7 minutterVend kødetSteg yderligere 6-7 minutterMørbraden må ikke steges for længe, så bliver den tør og sejTag mørbraden op af gryden og jævnt bouillonen let til en let sauce, smag til med salt og peberSkær mørbraden ud i tykke skiver og anret på tallerkener med rosmarinkviste og rodfrugterDryp lidt sauce over og drys med hakket persille Tags# Rosmarin# Svinemørbrad