Syltede rødløg med timian

6 – 7 små glas (2-3 dl)

Stil i køleskabet et par dage inden de skal bruges.
Kan holde sig i køleskab i op til 4 uger, så lav ikke for store portioner.

Passer perfekt i en burger, men kan også bruges i mange andre retter.
Giver et frisk pust til retten.

Ingredienser
600-700 g rødløg
8 dl eddike
2 dl rørsukker
2 tsk peberkorn
12-14 stilke timian . små
 
atamon til at skolde glas i
Tilberedning
  1. Rengør rødlæg og snit dem i tynde skiver på et mandolinjern. Er de store så halver skiverne
  2. Skold små sylteglas med atamonvand
  3. Fyld løgskiverne i glassene, pres gerne lidt, da de fylder mindre når de bliver syltet
  4. Stik et par stilke timian ned i siden
  5. Kog eddike, sukker og peberkorn
  6. Hæld eddiken over rødløgene så det dækker
  7. Tør kanten af glassene og lågene invendigt med køkkenrulle dyppet i atamonvand
  8. Skru lågene på glassene

Loading