Ca. 1 literOver/undervarme 200° – 30 min. Smagen er bedst efter ca. 1 uge, men den kan spises straks Ingredienser 12 stk tomater – store modne3 spsk olivenolie2 spsk balsamicofriskkværnet peber1 dusk timian – frisk – hakket2 stk rødløg – grofthakkede2 stk mild chili – røde hakkede2 spsk olivenolie2 fed hvidløg – tynde skiver1 dl rosiner2 spsk farin1 dl balsamicomaldonsalt1 tsk atamon Tilberedning Halver tomaterneLæg dem på en bageplade med bagepapir, der er foldet op i siderneBag dem ved over7under varme 200° i 30 min, eller til de er blødeKøl dem lidt af, og hak dem groftHusk at gemme væden på pladenVarm resten af olien op i en grydeSvits løg, chili, hvidløg og rosiner i et par minutterKom de hakkede tomater og væden ved, hæld balsamico og farin over, og lad det simre i ca. 20 minutter Smag til med saltSmag til med saltRør 1 tsk atamon i umiddelbart før det på fyldes glasKom chutneyen på atamon skoldede glas, og opbevar dem koldt