2 personerEn lidt anderledes opskrift med laks, men så absolut værd at prøveServer gerne med ovnbagte bønner og blomkålLaksen kan erstattes med kyllingefilet eller koteletter Ingredienser 2 stk laksesteaks (150-200g)friskkværnet salt og peberoreganoSauce12 hvidløgsfed, syltede1 dl soltørrede tomater12 grønne oliven2 håndfulde frisk spinat1 dl grøntsagsbouillon2½ dl cremefine Tilberedning Befri laksen for skindKrydr den med oregano og friskkværnet salt og peberSteg laksen til den netop er stegtFjern laksen fra pandenRist nu hvidløgsfed, soltørrede tomater og oliven på pandenTilsæt spinat , bouillon og cremefineLad det koge lidt ind og læg så laksen i saucenLad det simre 3 minutter, til laksen atter er varmSmag saucen til med friskkværnet salt og peber og evt. lidt mere oregano Tags# Laks - fersk# Soltørrede tomater