Toscansk laks

2 personer

En lidt anderledes opskrift med laks, men så absolut værd at prøve
Server gerne med ovnbagte bønner og blomkål

Laksen kan erstattes med kyllingefilet eller koteletter

Ingredienser

2 stk laksesteaks (150-200g)
friskkværnet salt og peber
oregano

Sauce
12 hvidløgsfed, syltede
1 dl soltørrede tomater
12 grønne oliven
2 håndfulde frisk spinat
1 dl grøntsagsbouillon
2½ dl cremefine

Tilberedning
  1. Befri laksen for skind
  2. Krydr den med oregano og friskkværnet salt og peber
  3. Steg laksen til den netop er stegt
  4. Fjern laksen fra panden
  5. Rist nu hvidløgsfed, soltørrede tomater og oliven på panden
  6. Tilsæt spinat , bouillon og cremefine
  7. Lad det koge lidt ind og læg så laksen i saucen
  8. Lad det simre 3 minutter, til laksen atter er varm
  9. Smag saucen til med friskkværnet salt og peber og evt. lidt mere oregano

Loading