8 personerEn meget populær ret tilbage i 1980-90’erne Ingredienser 2 ds tun i vand2 stk porrer1 tsk karryFriskkværnet salt og peber1 spsk ketchup6 blade husblas¼ l flødeDressing2 dl creme fraiche 18%PersillePurløgPynt1 stk citron½ bakke cherrytomaterPersille Tilberedning Snit porrerne fint og give dem et let opkogLad porrer dryppe godt af i en siHæld vandet fra tunen i en lille kasserolleLæg husblassen i blød i vandet fra tunen i 5 minFindel tunenBland tun, de afdryppede porrer, ketchup og krydderierSmelt husblassen i tunvandet og lad den blive lunkenPisk fløden og bland den afkølede husblas iBland fløden i tunmassenFyld tunmassen i en skyllet randformStilles koldt og tildækket til næste dagRør en dressing af creme fraiche og hakket persille og klippet purløg Tags# Fløde# Husblas# Porrer# Tun i vand